×

Tečaj umetne inteligence

UI v vaših rokah: Naučite se uporabljati UI za inovacije in ustvarjalnost.

Prijavite se zdaj

Spoznali bomo

Predstavitev

 • Trenutno najbolj uporabna orodja na področju umetne inteligence, uporaba umetne inteligence pri pregledu in analizi dokumentov oz. prepoznavanje ključnih elementov v dokumentih (npr. pogodbe, dopisi, projektni predlogi…) + praktični primeri,
 • uporabnost umetne inteligence pri interpretacija podatkov ter predlaganje izboljšav + praktični primeri,
 • uporaba umetne inteligence pri poslovni komunikaciji + praktični primeri, predstavitev najboljših brezplačnih orodij umetne inteligence za prevajanje tudi daljših besedil in praktična uporaba teh orodij (za angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino, hrvaščino)
Tečaj umetne inteligence Predstavitev

Reševanje, ideje, organizacija

 • Uporaba umetne inteligence za reševanje manjših IT problemov, ki jih običajno rešuje IT podpora v organizaciji,
 • priprava osnovnih dokumentov (pogodbe, uraden dopis, poročilo, e-mail…) oz. ustvarjanje osnutkov, ki temeljijo na predhodno pripravljenih vzorcih ali predlogah + praktični primeri,
 • uporaba umetne inteligence za namen iskanja novih idej/predlogov, slikovnega gradiva… + praktični primeri,
 • kako prepoznamo, da je gradivo pripravila umetna inteligenca,
 • kako lahko umetna inteligenca pripomore pri organizaciji nalog, sledi napredek in opozarja na morebitne zamude ali nepredvidene dogodke,
 • prikaz konkretnih primerov omejitve uporabe umetne inteligence (varstvo osebnih podatkov, zasebnost, varstvo poslovnih skrivnosti, intelektualna lastnina, pravila poklicne skrbnosti, pravne podlage...).
Tečaj umetne inteligence Reševanje, ideje, organizacija

AI v praksi

 • ChatGPT - praktični primeri uporabe
 • DALL-E - generacija slik, logotipov, grafik
 • Fliki - Pretvorite svoje ideje v osupljive videoposnetke z generatorjem AI videoposnetkov
 • Midjourney - generacija slik, logotipov in grafik
 • Copilot - integracija v MS Office in druga Microsoftova orodja
 • Google Gemini
Tečaj umetne inteligence AI v praksi

Trajanje

5 šol. ur

Informacije

 • - za računalniško opremo poskrbimo mi
 • - za podjetja, javne ustanove in posameznike
 • - vsak dobi potrdilo o udeležbi
 • - predavajo cerificirani predavatelji
 • - vsak udeleženec dobi dostop do online gradiva
 • - sodobno opremljena učilnica
 • - asistent pri večjih skupinah
 • - možnost udeležbe v živo preko Zoom

Lokacija

lokacija tečaja
webinar tečaji

Webinarji

Udeležba preko webinarja je vsebinsko enaka tisti v učilnici, le da ste udeleženi od doma, iz pisarne ali od koderkoli. Udeleženi ste aktivno, kar pomeni, da vam predavatej pomaga pri praktičnih vajah na daljavo.

Ne potrebujete nikakršne posebne strojne ali programske opreme, samo kliknete na povezavo, vklopite zvočnike in že ste pri nas. Privarčujete tudi pri kotizaciji, ki je 20% nižja od redne kakor tudi pri potnih stroških.

Webinarji potekajo preko Zoom-a. Licenca ali kakršnakoli naročnina ni potrebna. Omogočamo tudi uporabo naše strojne in programske opreme na daljavo.

Ob plačilu prijave na webinar prejmete tudi dostop do online tečaja.


webinar tečaji

Seminarji

Pri udeležbi na seminarju gre za klasično obliko tečaja. Predavatelj in asistent (če je potreben) sta z vami v učilnici, predavata in vas vodita skozi tečaj.

Zagotovimo vam vso programsko in strojno opremo. S seboj ne potrebujete ničesar. Računalniki z 22-palčnimi zasloni in SSD diski vas čakajo v sodobni prezračevani učilnici.

Ob plačilu prijave na seminar prejmete tudi dostop do online tečaja.


webinar tečaji

Online tečaji

Pri online tečaju gre za dostop do gradiva, pojasnil, zajemov zaslonske slike, grafikonov, shematskih prikazov, videposnetkov reševanja določenih vaj in videoposnetkov že izvedenih tečajev. Na seminarju ali webinarju delamo na gradivu, ki se nahaja v online tečaju.

Pri online tečaju nimate opcije vprašanj in dodatnih pojasnil, ki ste jih deležni pri webinarju in seminarju.

Online tečaj lahko opravljate kadarkoli in kjerkoli. Preizkusite ga brezplačno tukaj.

Kaj se naučim?

V 5 šolskih urah se naučite osnov umetne inteligence, od teorije do praktične uporabe, da boste lahko samostojno razvijali AI projekte za osebne ali profesionalne namene.

Skozi tečaj spoznamo različne aspekte AI, vključno z algoritmi strojnega učenja, obdelavo naravnega jezika in vizualno inteligenco, da ustvarimo pametne in inovativne aplikacije.

Komu je tečaj namenjen?

Tečaj je namenjen vsem, ki želijo razumeti in uporabljati umetno inteligenco, ne glede na to, ali ste začetnik ali že imate nekaj tehničnega znanja. AI je temelj sodobne tehnologije in naš tečaj je idealen za študente, podjetnike, zaposlene in tehnološke entuziaste, ki želijo obogatiti svoje znanje.

Po registraciji dobite dostop do spletnega gradiva, ki vam omogoča ponavljanje in poglabljanje znanja tudi po zaključku tečaja.

Kaj potrebujem?

Za tečaj potrebujete le osnovno znanje uporabe računalnika. Programersko predznanje ni potrebno, saj vas skozi tečaj vodimo od osnov do napredne uporabe AI.

V učilnici vas čaka sodobna računalniška oprema, pripravljena za delo z AI, zagotavljajoč učinkovito učenje. Poleg tega prejmete tudi tiskano gradivo, ki dopolnjuje online materiale.

Prijavite se na termin

-30%

Umetna inteligenca

četrtek, 19.9. 16:30 - 20:15

Prostih mest: 5

Webinar

70,27 €

67 €

Seminar

87,84 €

84 €

Ob plačilu do 19.6.2024

Prijava

Umetna inteligenca 2024-09-19T16:30 2024-09-19T20:15 5H Poglobite se v svet umetne inteligence (AI) z našim interaktivnim tečajem, ki vam bo razkril, kako lahko AI transformira vaše projekte in inovacije. V okviru tega tečaja boste spoznali temeljne koncepte in tehnologije, ki poganjajo umetno inteligenco, vključno z učenjem strojev, globokim učenjem, naravnim jezikovnim procesiranjem in več. Raziskali boste praktične primere uporabe AI v različnih industrijskih sektorjih, od zdravstva do financ in od trženja do proizvodnje. Naši izkušeni predavatelji vam bodo pokazali, kako lahko implementirate AI tehnologije, da optimizirate procese, izboljšate odločanje in ustvarite nove inovativne rešitve. Ta tečaj je vaša vstopnica v prihodnost, kjer umetna inteligenca oblikuje nov val tehnološkega napredka. https://www.go-tel.si/tecaji/images/ChatGPT_logo.png Branka Kajiš https://www.go-tel.si/tecaji/umetna-inteligenca
online PT5H
GO tečaji
sprejemamo prijave
Dunajska 129
Ljubljana
4 https://www.go-tel.si/tecaji/umetna-inteligenca/ 3 2024-06-16 10 2024-06-16 Tečaj

Umetna inteligenca

Online tečaj

Udeležba kadarkoli

Brez naročnine

Dostop
do online gradiv,
videoposnetkov, pojasnil,
rešenih in nerešenih vaj

9,90 €

Dostop za 3 mesece

Prijava

Kdo nam zaupa

tečaji za podjetja

Kaj pravijo o tečaju

referenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečaja

"Nimam pripomb."

referenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečaja

"Tečaj je bil dobro organiziran, teme so bile jasno predstavljene, primeri za moje potrebe dobro izbrani. kar tako naprej."

referenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečaja

"Izredna predavateljica, z razlogom v ekipi Microsoft. "

referenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečajareferenca tečaja

"Hvala za strokovno, znanja polno in prijazno izvedeno izobraževanje. Imeli smo dovolj časa za vsa vprašanja in predloge, in odlično je bilo tudi videti primerjavo med različnimi rezultati glede na postavljena vprašanja. Koristno bi bilo edino mogoče še odpreti en delček izobraževanja za naše konkretne primere. Vsekakor eno boljših izobraževanj o umetni inteligenci, zelo praktično in uporabno. Priporočam naprej :)"

Predavatelj

predavatelj za Umetna inteligenca odličen predavatelj za Tečaj umetne inteligence
Boštjan H.

Sem študent Računalništva in matematike na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Srednjo šolo sem zaključil kot zlati maturant z odličnim uspehom. Vedno sem rad pomagal sošolcem pri učenju in razumevanju snovi. Učil sem tudi znance in prijatelje v predmetih tehnične narave. Snov podajam na več načinov in poskrbim, da jo učenec res dobro razume.

Predava: HTML in CSS Šola programiranja za mlade Šola programiranja za otroke Umetna inteligenca
certificirani predavatelj za AI
pomoč asistenta

Praktični primeri

Tečaji potekajo v obliki: predstavitev -> praktičen primer -> vaja. Uporabljeni primeri so povzeti po praktičnih nalogah v podjetjih in industriji.

pomoč asistenta

Majhne skupine

Maksimalna velikost skupine v učilnici je 6 udeležencev. Online skupine so povprečno velike 6 udeležencev.

pomoč asistenta

Pomoč asistenta

V kolikor je skupina večja od 7 udeležencev, je na tečaju prisoten asistent, ki poleg predavatelja pomaga vsem udeležencem.

pomoč asistenta

Certificirani predavatelji

Vsi predavatelji so certificirani na področjih, ki jih učijo in se redno izobražujejo in dodatno usposabljajo.

pomoč asistenta

Za opremo poskrbimo mi

Računalniki z 22-palčnimi monitorji, sodobno strojno opremo in z vso potrebno programsko opremo vas čakajo v učilnici. S seboj ne potrebujete ničesar.

pomoč asistenta

Brezplačno gradivo

Vsak udeleženec po končanem tečaju prejme dostop do online tečaja kjer je na voljo gradivo za utrjevanje in ponavljanje vsebine tečaja.

pomoč asistenta

Online tečaji

V kolikor vam termin ne odgovarja, se nekaterih tečajev lahko udeležite tudi online. Preprosto pregledujete posnetke in se učite iz vaj.

pomoč asistenta

Potrdilo o udeležbi

Vsem udeležencev tečaja pošljemo potrdilo o udeležbi, ki ga lahko priložite vašemu CV in si tako izboljšate možnosti zaposlitve.

pomoč asistenta

Enostavna prijava

Prijavite se enostavno s klikom na gumb prijava pod izbranim terminom. Na email boste prejeli predračun, ki ga lahko poravnate s UPN nalogom ali kreditno kartico.

Online tečaj: Umetna inteligenca

Dostopajte do kompletnega gradiva od doma ali kjerkoli.

Videoposnetki, naloge za reševanje, rešene vaje, shematski prikazi, vprašanja in odgovori za utrjevanje in druge elektronske vsebine, ki jih lahko kadarkoli ponovno pregledujete in tako utrdite svoje znanje.

Preizkusite brezplačno!
online tečaji

Virtualna asistentka

V okviru online tečajev vam je na voljo virtualna asistentka Taia. Na voljo je za vsa vaša vprašanja povezana z gradivom.

Poganja jo umetna inteligenca, ki je optimizirana tako, da vam pomaga pri učenju, nudi dodatna pojasnila kakor tudi rešuje naloge in podaja odgovore v obogateni besedilni obliki.

Preizkusite jo lahko tukaj.

Nudimo tudi

individualni tečaj

Individualne ure

tečaj za podjetja
<

Tečaji za podjetja

Izobraževanja po meri za podjetja

Nudimo tečaje in ostale vsebine za podjetja povsod po Sloveniji. Tečaj lahko poteka pri nas ali na vaši lokaciji in na vaši ali naši opremi. Razpolagamo z mobilno računalniško učilnico (10 prenosnikov, prenosni projektor in platno), tako da vam ni potrebno skrbeti za nič.

V tečajih je vključeno:

 • Izvedba tečaja s strani strokovno usposobljenega predavatelja,
 • asistent na delavnicah za skupine večje od 6 udeležencev,
 • gradivo za vsakega tečajnika,
 • časovno neomejen dostop do online izobraževalega programa,
 • Preverjanje znanja ob zaključku usposabljanja (po želji),
 • meritev zadovoljstva udeležencev (po želji).

Za pripravo vam najugodnejše ponudbe potrebujemo:

 • Okvirno število udeležencev,
 • število skupin,
 • lokacijo izvedbe (v naših ali vaših prostorih),
 • ali želite asistenta poleg predavatelja,
 • ali potrebujete računalniško opremo.

Pošljite nam povpraševanje na tecaji@go-tel.si in poslali vam bomo ponudbo!

online tečaj
<

Online tečaji

Online tečaji

Tečaja se lahko udeležite kar iz domačega naslonjača.

Nudimo vam več opcij:

 • Udeležba preko videokonference.
 • Elektronske vsebine (audio, video gradiva)

Cenik online tečajev:

 • Excel elektronska gradiva + priročnik, 59 €
 • Izdelava spletnih strani - elektronske vsebine, 49 €
 • Spletni marketing - elektronske vsebine, 49 €
 • Priročnik za programiranje v C, 20 €

Na online tečaj se prijavite kar preko obrazca na posamezni podstrani. Na email boste prejeli predračun in po plačilu dobili podatke za dostop.

Princip delovanja online tečaja:

 • Tečaj je razdeljen na več poglavij, kjer je vsako poglavje samostojna celota.
 • Vsako poglavje vsebuje 5-25 minut dolg videoposnetek, kjer predavatelj pojasni vsebino trenutnega poglavja
 • Po videu sledi vaja, kjer uporabnik lahko prenese datoteko z vajo ali kako drugače ponovi vsebino tekočega poglavja.
 • Na voljo so tudi kratka pisna pojasnila vsebin iz tekočega poglavja in pri nekaterih online tečajih (npr. Excel) tudi priročnik v pdf obliki.

Ostali tečaji

MS Office

Uporabni tečaji iz paketa MS Office.

Office za začetnike

Office za začetnike

Spoznajte Word, Excel, PowerPoint in Outlook.

že od 29,90 €

Excel začetni

Excel začetni

Konec težav s tabelami in urejanjem podatkov v Excelu.

začnemo 15.7.

Excel napredni

Excel napredni

Spoznajte napredne funkcionalnosti Excela in pohitrite svoje delo!

začnemo 1.7.

Excel ekspertni

Excel ekspertni

Avtomatizirajte svoje delo v Excelu!

že od 29,90 €

Word napredni

Word napredni

Naučite se profesionalnega oblikovanja dokumentov!

že od 29,90 €

PowerPoint

PowerPoint

Spoznajte PowerPoint

že od 135 €

Access

Access

Spoznajte izdelavo poslovnih sistemov v MS Access!

že od 29,90 €

Excel VBA

Excel VBA

Odkrijte moč Excel VBA in avtomatizirajte svoje delovne procese kot nikoli prej!

že od 29,90 €

Power BI začetni

Power BI začetni

Transformirajte svoje podatke v uspeh s Power BI

že od 29,90 €

Power BI napredni

Power BI napredni

Transformirajte svoje podatke v uspeh s Power BI

že od 29,90 €

Izdelava spletnih strani

Naučite se izdelovati spletne strani s pomočjo sestavljanja v Wordpress ali kodiranja v HTML / CSS.

HTML in CSS

HTML in CSS

Naučite se izdelati spletno stran v HTML in CSS v samo treh dneh!

že od 19,90 €

Napredna izdelava spletnih strani

Napredna izdelava spletnih strani

Stopite v korak s časom s spletnimi tehnologijami!

že od 135 €

WordPress

WordPress

Izdelajte svojo spletno stran, blog ali spletno trgovino s samo nekaj kliki!

začnemo 1.7.

Digitalni marketing

Naj vaš posel zaživi na spletu. Pestra paleta tečajev uporabnih orodij.

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Optimizirajte vašo spletno stran in povečajte vašo prodajo s pomočjo Google Ads, FB Ads in email marketinga!

začnemo 9.9.

Google Ads

Google Ads

Kako povečati svojo prodajo in obisk spletne strani s pomočjo Google Ads (AdWords).

začnemo 10.9.

Meta marketing

Meta marketing

Povečajte vašo prodajo in znižajte vaše stroške oglaševanja.

začnemo 11.9.

Grafično oblikovanje

Naučite se računalniško podprtega grafičnega oblikovanja.

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop

Naučite se retuširanja in obdelave fotografij v Photoshopu!

začnemo 17.6.

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Naučite se vrhunskih ilustracij v Adobe Illustrator!

že od 19,90 €

Adobe InDesign

Adobe InDesign

Naučite se oblikovanja strani za tiskane in digitalne medije!

začnemo 23.9.

AutoCAD

AutoCAD

Obvladajte računalniško podprto konstruiranje.

začnemo 23.9.

Programiranje

Postanite programer v vsega nekaj mesecih. Od ideje do realizacije.

Programiranje v Python

Programiranje v Python

Naučite se programirati v programskem jeziku Python.

začnemo 3.10.

Programiranje v C

Programiranje v C

Vstopite v svet programiranja s programskim jezikom C

že od 19,90 €

Za mlade nadobudneže

Zanimivi tečaji za najmlajše. Od programiranja do razvijanja iger.

Šola programiranja za otroke

Šola programiranja za otroke

Vklopite vašega otroka v programiranje že pri zgodnjih letih.

že od 183 €

Šola programiranja za mlade

Šola programiranja za mlade

Python turtle programiranje za stare med 12 in 16 let.

že od 183 €

Mladi razvijalec iger

Mladi razvijalec iger

Izdelava iger za bodoče gaming programerje stare med 12 in 16 let.

že od 190 €

Uporabne veščine

Aktualno znanje za večjo uspešnost na trgu.

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca

UI v vaših rokah: Naučite se uporabljati UI za inovacije in ustvarjalnost.

začnemo 19.9.

Zadnja prijava na ta tečaj:
Včeraj ob 23:22

19.9.

prijava

online

prijava